CURSOS I ACTIVITATS

Descobreix totes les disciplines de dansa de les que podràs gaudir a la nostra escola.

La Fàbrica de les Arts

CURSOS I ACTIVITATS

INICIACIÓ A LA DANSA

Infantil

DANSA CLÀSSICA

Infantil

DANSA CONTEMPORÀNIA

Infantil, Júnior, Adult

DANSA JAZZ

Infantil, Júnior, Adult

EXPRESSIÓ CORPORAL

Adult

DANSES URBANES

Hip Hop, Dancehall, Wacking, Locking, Krump, Reggeton

Infantil, Júnior, Youth, Absoluta, Adult

COMERCIAL DANCE

Infatntil, Júnior, Youth, Absoluta, Adult

COMPETICIÓ DANSA URBANA

Infantil, Júnior, Absoluta, Adult

SEXY HEELS

Adult

BROADWAY JAZZ/BURLESKE

Adult

FUNKY

Adult

TEATRE MUSICAL

Infantil, Júnior, Adult

TRAINING DANCE

Adult

BACHATA LADY STYLE

Adult

SEVILLANES

Infantil, Adult

RITMES BRASILERS

Samba, Lambada, Axé

RUEDA CASINO

Parella

BALLS DE SALÓ

Infantil, Adult, Parella

SALSA

Infantil, Adult, Parella

SALSA I BACHATA EN PARELLA

Infantil, Adult, Parella

PREPARACIÓ BALL PER NÚVIS

PREPARACIÓ BALL CONVIDATS CASAMENTS

PREPARACIÓ PER CÀSTING

STEPS DANCE TONIFICACIÓ

Adult

PILATES I ESTIRAMENTS

Adult

AEROBOX TONIFICACIÓ

Adult

La Dansa

L’Art de l’Expressió Corporal

La dansa és una conversa entre el cos i l’ànima, una forma d’art que esculpeix l’aire amb moviments carregats de significat i passió. A La Fàbrica de les Arts, entenem la dansa com la màxima expressió de sentiments, emocions, missatges i relats, on cada gest és una paraula i cada coreografia una poesia en moviment.

A La Fàbrica de les Arts, cada moviment és una oportunitat per a connectar amb un mateix i amb els altres, per a compartir històries sense dir una sola paraula. T’invitem a descobrir i aprofundir en aquesta poderosa forma d’art amb nosaltres. Balla per expressar, balla per sentir, balla per viure.

 • Iniciació a la Dansa {Infantil}
 • Dansa Jazz {Infantil, Júnior, Adult}
 • Dansa Clàssica {Infantil}
 • Dansa Contemporània {Infantil, Júnior, Adult}
 • Danses Urbanes {Infantil, Júnior, Absoluta, Adult}(Hip Hop, Dancehall, Wacking, Locking, Krump, Reggeton)
 • Comercial Dance {Infantil, Júnior, Youth, Absoluta, Adult}
 • Sevillanes {Infantil, Adults}
 • Sexy Heels {Adult}
 • Broadway Dance {Adult}
 • Comercial Reggaeton {}
 • Funky {Adult}
 • Training Dance {Adult}
 • Bachata Lady Style {Adult}
 • Salsa Lady Style {Adult}
 • Lindy Hop {Individual, Adult}
 • Balls de saló {Parella, Infantil, Adult}
 • Salsa i Bachata en Parella {Parella, Infantil, Adult}
 • Ritmes Brasilers {Samba, Lambada, axé}

Dansa per a Totes les Edats

Troba el Teu Camí a La Fàbrica de les Arts

A La Fàbrica de les Arts creiem que la dansa és una llengua que tots portem dins, una passió que no entén d’edats ni de límits. Per això, et presentem una oferta variada de programes pensats per a cada etapa de la vida, des de l’energia desbordant de la infantesa fins a la plenitud de l’edat adulta. Sigui quin sigui el teu moment vital o nivell de dansa, tenim un curs a mida per a tu:

 • Formació Professional: Dirigit a aquells que aspiren a fer de la dansa la seva professió, amb un enfocament tècnic i exhaustiu.
 • Programa Jove: Per als adolescents que volen explorar i aprofundir en la seva expressió a través de la dansa.
 • Programa Infantil: Creat per als més petits, per a introduir-los en el món de la dansa amb joc i descoberta.
 • Programa Adults: Per a adults que volen iniciar-se o continuar desenvolupant la seva passió per la dansa.

Cada etapa de la vida té el seu propi ritme i cadascun dels nostres cursos està dissenyat per a resonar amb aquest. Uneix-te a nosaltres i deixa que la dansa t’acompanyi en cada pas del camí. A La Fàbrica de les Arts, estem aquí per ballar-lo amb tu.

Professionals i Amants de la Dansa

A La Fàbrica de les Arts, oferim una selecció exclusiva de cursos especialitzats dirigits tant a professionals de la dansa com a aquells que volen viure aquesta art amb profunditat i dedicació. Entenem que cada moment important requereix una preparació especial, per això et proposem:

  • Preparació Ball per Nuvis: Per a que el teu gran dia sigui acompanyat d’una dansa tan memorable com l’ocasió.
  • Preparació Ball Convidats Casaments: Sorprèn als nuvis i als altres convidats amb una coreografia espectacular.
  • Expressió Corporal: Aprèn a comunicar-te sense paraules, utilitzant el poder expressiu del teu cos.
  • Preparació per Càstings: Optimitza les teves habilitats i confiança per a destacar en qualsevol càsting de dansa o teatre.
  • Competició Dansa Urbana: Porta la teva passió per la dansa urbana al proper nivell i prepara’t per competir amb els millors.
  • Teatre Musical: Combina dansa, actuació i cant en un curs intensiu que et prepararà per brillar en l’escena del teatre musical.

  Inicia’t en la Dansa

  Els Primers Passos cap a la Descoberta

  L’Iniciació a la Dansa a La Fàbrica de les Arts és la porta d’entrada al món de l’expressió artística a través del moviment. Aquesta primera aproximació està pensada per despertar la creativitat i inculcar la disciplina de manera lúdica i entusiasmant, tot jugant amb la música i l’espai.

  Amb una combinació de passos bàsics de la dansa clàssica i elements d’estils més moderns, els nostres alumnes comencen un viatge d’exploració personal i corporal. És un procés màgic on cadascú aprendrà no només a ballar sinó a comunicar-se i a entendre’s millor a si mateix.

  Cada classe és una aventura nova, un espai on la imaginació i la música s’uneixen per donar forma a una experiència de dansa que els alumnes portaran sempre amb ells. Convida al teu fill o filla a començar aquest bell viatge a La Fàbrica de les Arts, on els primers passos en dansa són només l’inici d’un camí ple d’aprenentatge i alegria.

  Explora la Llibertat del Moviment

  Dansa Contemporània a La Fàbrica de les Arts

  La Dansa Contemporània a La Fàbrica de les Arts és l’art de moure’s més enllà de les fronteres, fusionant la tècnica del ballet amb la llibertat de la dansa moderna. Aquest estil es mou amb una fluïdesa que celebra l’expressió personal i la narrativa corporal, on el ballarí es deixa anar en cada moviment, des del treball al terra fins a l’elevació en punta de peus. Vine a explorar els límits de l’equilibri i el desequilibri, i a expressar-te amb tot el teu ser en el nostre espai creatiu i dinàmic.

  Ritme i Estil

  Descobreix la Dansa Jazz a La Fàbrica de les Arts

  La Dansa Jazz és un tapís ric i complex, teixit amb els fils de la història, la cultura i l’art. A La Fàbrica de les Arts, celebrem aquest estil que va començar com a expressió social als Estats Units al voltant de 1917 i que ha crescut i evolucionat, absorbint influències del ballet clàssic, del carismàtic charlestón, del vibrant claqué i d’altres balls que van definir l’era del jazz.

  Aquest estil es va destil·lar a través de l’essència rítmica africana i es va fusionar amb la realitat cultural nord-americana, donant lloc a una forma de dansa amb unes arrels profundes en l’expressió folklòrica. En les nostres classes, els ritmes sincopats, el blues, el funky i la música comercial són els compassos que guien les nostres coreografies plenes de llibertat artística.

  La Dansa Jazz a La Fàbrica de les Arts no és només una tècnica; és una celebració de la vida, una performance d’art versàtil que inclou l’energia dels musicals de Broadway i l’espectacle del Teatre musical. A cada gir, a cada salt, vius la història i expressas la teva pròpia narrativa. Vine a ballar amb nosaltres i deixa que el teu cos es converteixi en una història en moviment.

  Dansa Urbana

  L’Expressió del Carrer Elevada a l’Art

  La Dansa Urbana és l’essència pura de les metròpolis, una explosió de creativitat nascuda en els corrents subterranis del Bronx del 1975. Aquest art viu reflecteix la identitat única de cada barri, cada comunitat, amb estils com el Hip-Hop, Old style, New style, Popping, Locking, Breaking, Krump i House.

  A La Fàbrica de les Arts, et convidem a formar part d’aquesta narrativa dinàmica, on cada moviment és un relat i cada ballarí és un narrador. Vine a expressar la teva individualitat i a compartir la teva història a través del vibrà til llenguatge de la Dansa Urbana.