Escola de dansa Osona

La Fàbrica de les Arts

És un plaer convidar-vos a conèixer aquesta Escola de Dansa que s’ha creat amb il·lusió  i compromís, que ofereix un ensenyament de qualitat per tal que els alumnes puguin gaudir de la dansa en tots els seus sentits.

Després de més de vint anys d’experiència en la docència de la dansa he volgut iniciar aquest projecte d’alt nivell, envoltant-me dels millors professionals tant en l’àmbit artístic com pedagògic per crear més que una escola, un centre de formació, on tothom pugui assolir les seves fites.

La Fàbrica de les Arts

Des dels més petits que s’inicien a la dansa d’una forma divertida i pedagògica treballant coordinació, agilitat, imaginació, memòria, musicalitat, interpretació i disciplina, fins als alumnes més avançats que aspirin a dedicar-se professionalment al món de la dansa i necessitin un treball intens i continuat d’alt nivell, passant per tots aquells que vulguin mantenir-se en forma i passar-ho bé gaudint de la dansa, el teatre i el ball.

N

CENTRE DE FORMACIÓ

La Fàbrica de les Arts és una escola de dansa que des de 2018 forma ballarins i fomenta el creixement d’aquest art.

N

CONFIANÇA

La nostra missió és transmetre un gran amor i passió per a la dansa, alhora que inspirem autoconfiança, disciplina i respecte en cada alumne.

N

PROFESSIONALS

Desenvoluparem, sempre, ballarins ben preparats, tant si decideixen exercir professionalment com no.