La Fàbrica de les Arts

MasterClass

Descobreix el món de la dansa en la màxima esplendor amb les nostres MasterClass. Vols perfeccionar els teus moviments i les tècniques amb els millors professionals? A La Fàbrica de les Arts us oferim l’oportunitat d’aprendre de la mà dels millors coreògrafs i ballarins del món. Des d’estils clàssics fins a les últimes tendències en dansa urbana, les nostres MasterClass són una experiència única que no us podeu perdre. Vine i submergeix-te en la passió pel ball amb nosaltres!

DISSABTE 20 DE MAIG

11:30 a 13:00 H

Atenció amants del Hip Hop! A La Fàbrica de les Arts estem emocionats d’anunciar que el proper 20 de maig tindrem una Masterclass de Hip Hop Freestyle amb la ballarina i coreògrafa Ruth Prim. Amb més de 20 anys de recorregut professional, Ruth és una referent al món del Hip Hop , amb una àmplia experiència en l’ensenyament i la coreografia.

En aquesta Masterclass, Ruth et portarà a un viatge pel món del Hip Hop Freestyle, on podràs aprendre de la seva tècnica i creativitat al ball. Si ets un ballarí experimentat o simplement t’apassiona el Hip Hop, aquesta és l’oportunitat perfecta per aprendre de la millor.

No us perdeu l’oportunitat de viure una experiència única al món del Hip Hop Freestyle. Inscriu-te ara a la nostra Masterclass amb Ruth Prim a La Fàbrica de les Arts i sent la passió per la dansa.

DISSABTE 27 DE MAIG

17:00 a 18:30 H

T’apassiona la salsa? Aleshores no et perdis la propera Masterclass de Salsa Lady Style amb Ivone Fuentes, que tindrà lloc el 27 de maig a La Fàbrica de les Arts.

En aquesta Masterclass, Ivone et guiarà a través dels secrets del Salsa Lady Style, on podràs aprendre la seva tècnica i estil al ball. Tant se val si ets principiant o un ballarí experimentat, aquesta és l’oportunitat perfecta per aprendre i perfeccionar les teves habilitats a la salsa.

No us perdeu l’oportunitat de viure una experiència única al món de la salsa. Inscriu-te ara a la nostra Masterclass amb Ivone Fuentes a La Fàbrica de les Arts i sent la passió per la dansa llatina!